knjizara.com
ChatGPT i prilagođeni GPT modeli

Mihailo Zoin (autor)

ChatGPT i prilagođeni GPT modeli
2200 din
U korpu

Svakog dana, u svakom pogledu, veštačka inteligencija sve više napreduje, a sada imate priliku da budete među prvima koji se upoznaju s najnovijim dostignućima uz potpuno novo izdanje knjige ”ChatGPT i prilagođeni GPT modeli”.
Nakon godinu dana od prethodnog izdanja, dolazi unapređeno izdanje sa svežim sadržajem i inovativnim pristupima. ChatGPT je evoluirao, a sa njim i vaša sposobnost da ga koristite kao nikada ranije!
U ovom vodiču detaljno je objašnjen rad sa najnovijim modelima, uključujući GPT o1-preview, koji omogućava napredno razmišljanje, i GPT o1-mini, dizajniran za brže obavljanje zadataka. Tu je i GPT-4o, savr

šen za većinu zadataka, kao i njegov brži partner, GPT-4o mini. Naravno, za one koji vole klasiku, tu je i stari, ali pouzdan GPT-4. Ovaj vodič takođe pruža praktične savete i primere kako najbolje iskoristiti svaki od ovih modela, pomažući vam da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama, bilo da radite na kreativnim projektima, analizi podataka ili jednostavnim svakodnevnim zadacima.
Ova knjiga vas vodi kroz sve aspekte korišćenja ChatGPT i prilagođenih GPT modela. Počevši od osnovnih koraka, pa do konkretnih aplikacija u pisanju, programiranju, obrazovanju, istraživanju i analizi, te produktivnosti i svakodnevnog života – ovaj vodič vam pruža duboko razumevanje i praktične primere za primenu ovih moćnih alata. Bilo da ste početnik ili iskusan korisnik, ova knjiga je savršeni resurs za svakoga ko želi da istraži mogućnosti veštačke inteligencije u svojoj svakodnevnoj praksi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Veštačka inteligencija , ChatGPT
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2024; Broširani povez; latinica; 24 cm; 428 str.; 978-86-7310-605-2;