knjizara.com
Emocionalno zanemarivanje
oslobađanje od obrazaca usvojenih u detinjstvu

Kristina Muselo, Džonis Veb (autor)

Emocionalno zanemarivanje
989 din
Stara cena: 1099 din
U korpu

Ukoliko se ponekad, naizgled bezrazložno, osećate isprazno, usamljeno, preplavljeno, ili imate poteškoće da se usredsredite ili povežete sa okolinom i drugim ljudima, u knjizi psihoterapeutkinje Džonis Veb iskusićete novi horizont samorazumevanja, kao i niz načina na koji možete pomoći sebi i pronaći koren svojim emocionalnim stanjima. Bilo da ste i sami roditelj, ili da pristupate tekstu kao terapeut, ili da se i jednostavno suočavate sa problemima kojima ne nalazite uzrok, ova knjiga će vas navesti da uočite praznine u svom odrastanju, i pružiće praktične načine da vežbate ponovno povezivanje sa sobom i drugima.
Knjiga Emociona

lno zanemarivanje, na osnovu niza primera iz prakse, govori o načinu na koji određeni postupci iz detinjstva, tačnije roditeljsko nedelanje i hotimično ili nehotimično zanemarivanje dečijih emocionalnih potreba, utiču na naš intimni i socijalni život u odraslom dobu.
,,Ova knjiga je napisana da vam pomogne da postanete svesni onoga što se nije desilo u vašem detinjstvu, onoga čega se ne sećate. Zato što ono što se nije desilo ima istu toliku, ili još veću moć na ono što ste postali kao odrasli, nego bilo koji od događaja kojeg se sećate.?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Emocije , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Kontrast; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 260 str.; 978-86-6036-263-8;