knjizara.com
Izgradite život kakav želite

Opra Vinfri, Artur Bruks (autor)

Izgradite život kakav želite
760 din
Stara cena: 950 din
U korpu

Možete biti srećniji. A taj poduhvat biće vaša životna pustolovina.

U knjizi Izgradite život kakav želite Artur Bruks i Opra Vinfri pozivaju vas da pođete na putovanje ka većoj sreći, bez obzira na to koliko su izazovne vaše okolnosti. Oslanjajući se na najsavremeniju nauku i višegodišnje pomaganje ljudima da svoje zamisli pretvore u delo, pokazuju nam kako da poboljšamo svoj život umesto da čekamo da se promeni svet oko nas.

Uz uvide, saosećanje i nadu, Bruks i Vinfrijeva otkrivaju kako vam alati upravljanja sopstvenim emocijama mogu pomoći da promenite život – odmah. Preporučuju nam prakt

ične vežbe zasnovane na istraživanjima kako bismo izgradili četiri stuba sreće: porodicu, prijateljstvo, posao i veru. I usput dele teško stečenu mudrost iz sopstvenih života i karijera, kao i svedočanstva običnih ljudi čiji su životi radosni uprkos neuspesima i tegobama.

Opremljeni alatom za upravljanje sopstvenim emocijama i spremni da izgradite svoja četiri stuba, možete da kontrolišete svoju sadašnjost i budućnost, umesto da se nadate i čekate da se okolnosti promene. Izgradite život kakav želite je vaš plan za bolji život.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samospoznaja , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2024; Broširani povez; latinica; 23 cm; 199 str.; 978-86-6152-180-5;