knjizara.com
Lepa kuća na jezeru 1

Džejms Tinion IV, Brus Bueno de Meskita (autor)

Lepa kuća na jezeru 1
1599 din
Stara cena: 1999 din
U korpu

Šta misliš, kako će se svet okončati?
Svi koji su pozvani u kuću poznaju Voltera – pa, poznaju ga makar donekle. Neki su ga upoznali u detinjstvu, neki pre nekoliko meseci. I Volter je oduvek delovao malko... drugačije. Ali nakon što je protekla najteža godina u njihovom životu, niko ne odbija Volterov poziv za boravak u neverovatnoj kući u šumi, povrh ogromnog jezera. Prelepa je, raskošna, osamljena – ko još ne bi pristao da na takvom mestu istrpi jednu nedelju Volterovih sitnih spletki u zamenu za najbolji mogući odmor? Svako od njih našao se na životnoj prekretnici, kada dođe vreme da se čovek odvoji od aktuelnih prijatelja. Zar, onda, ne bi bilo

loše ponovo se povezati sa nekadašnjima?
U Lepoj kući na jezeru glavne strepnje 21. veka dobijaju zastrašujuće novo lice – a to bi, zapravo, moglo biti lice osobe kojoj ste nekad najviše verovali. Nagrađivani maestro Džejms Tinion IV (Betmen) i njegov dugogodišnji saradnik Alvaro Martinez Bueno izvrću naglavačke priču o „kolibi u šumi“ i dovode grupu ljudi koji bi lako mogli biti baš vi do tačke pucanja – a onda i daleko iza nje.

„Iznenađujuće, zastrašujuće i savršeno originalno, tu nema greške – ovo je knjiga godine.“ – Dejmon Lindelof (Lost, Nadzirači, Ostavljeni)

„Iskusite iz prve ruke novi originalni serijal. Da se niste usudili da odbijete poziv!“ – Comicbook.com

„Savršen strip.“ – Comics Bookcase

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stripovi
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Čarobna knjiga; 2024; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 176 str.; 978-86-300-3954-6;