knjizara.com
Oporavak od emocionalno nezrelih roditelja
praktični alati za postavljanje granica i vraćanje emocionalne autonomije

Lindzi Gibson (autor)

Oporavak od emocionalno nezrelih roditelja
1215 din
Stara cena: 1350 din
U korpu

Odrastanje uz emocionalno nezrele roditelje može učiniti da se osećate usamljeno, zbunjeno i napušteno. Kasnije, kao odrasloj osobi , možda će vam biti izazov da postavljate granice, izražavate svoja osećanja ili uspostavljate odnose, a vaš stariji roditelj može nastaviti da umanjuje vaše unutrašnje iskustvo ili da se ruga vašim emocijama i podriva vaš osećaj autonomije.
Da li želite da se oporavite od štetnog ponašanja vašeg roditelja i povratite kontrolu nad svojim životom?U svojoj novoj knjiz

i, autorka knjige Odrasla deca emocionalno nezrelih roditelja nudi vam niz moćnih alata koji će vam pomoći da se oporavite i oslobodite prinudne kontrole svojih emocionalno nezrelih roditelja i drugih emocionalno nezrelih ljudi. Naučićete da postavljate jasne granice, da verujete u vrednost svojih osećanja i branite svoju emocionalnu autonomiju u svim odnosima.

Ako ste odlučni da više ne trpite nezrelo i uvredljivo ponašanje i da za sobom ostavite strah od kritike i kazne koji su vam usadili emocionalno nezreli otac ili majka, ova knjiga će vam pomoći da otkrijete slobodu da živite (vaš život), konačno, na vaš način.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Porodični odnosi , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Finesa; 2. izdanje, 2024; latinica; 21 cm; 271 str.; 978-86-6303-096-1;