knjizara.com
Osam pravila ljubavi
kako je pronaći, kako je zadržati i kako se oprostiti od nje

Džej Šeti (autor)

Osam pravila ljubavi
934 din
Stara cena: 1099 din
U korpu

Autor knjige Razmišljajte poput monaha, bestselera Sandej tajmsa, nudi vodič za svaku fazu ljubavne veze, oslanjajući se na drevnu mudrost i novu nauku.
Niko nas ne postavi da sednemo i nauči kako da volimo. Zato smo često jednostavno bačeni u veze, i to uglavnom samo sa znanjem i iskustvom poteklim iz ljubavnih filmova i pop kulture. Sve do sada.
Umesto predstavljanja ljubavi kao eteričnog koncepta ili kolekcije klišea, Džej Šeti izlaže specifične, delotvorne korake, koji će vam, bolje nego ikada ranije, pomoći u razvijanju veština za negovanje ljubavi. Autor u ovoj k

njizi deli uvide o tome kako zajedno da pobeđujete ili gubite, kako da definišete ljubav i kako da se ne raspadnete pri raskidu. Inspirisan vedskom mudrošću i modernom naukom, on se bavi čitavim ciklusom odnosa, od prvih sastanaka i zajedničkog useljenja do raskida i novih početaka, i otkriva nam kako da izbegnemo nasedanje na partnerova lažna obećanja.
Živeći po pravilima Džeja Šetija, svi možemo da volimo sebe, svog partnera i svet bolje nego što smo ikada mislili da je moguće.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Međupolni odnosi , Ljubav
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2024; Broširani povez; latinica; 21 cm; 288 str.; 978-86-10-05346-3;