knjizara.com
Ponašaj se kao lider, razmišljaj kao lider

Herminija Ibara (autor)

Ponašaj se kao lider, razmišljaj kao lider
1710 din
Stara cena: 1900 din
U korpu

Stremite ka tome da budete vođa i utičete na druge. Problem je što ste previše zauzeti obavljanjem današnjih obaveza. Znate da morate da izdvojite neko vreme od „svakodnevnog posla” i radite na usavršavanju sopstvenih liderskih veština, ali lako dozvolite akutnim problemima i starim načinima razmišljanja da vam stanu na put.

Herminija Ibara – jedan od svetskih eksperta iz oblasti liderstva – pokazuje kako pojedinci na svim nivoima mogu da se uspnu na liderske pozicije tako što će unositi male ali ključne promene u svoj posao, svoje mreže i u sebe same. U „Ponašaj se kao li

der, razmišljaj kao lider”, Ibara nudi savete kako da:
- Redefinišete svoj posao kako biste donosili strateške doprinose
- Učinite svoju mrežu raznovrsnijom kako biste se povezali sa – i učili od – šireg spektra deoničara
- Više igrate sa sopstvenim poimanjem sebe, i dozvolite vama poznatom i verovatno prevaziđenom stilu vođstva – da evolvira.

Ibara potpuno preokreće uobičajeni savet – da generišete neki uvid o sebi kroz razmišljanje i analiziranje sopstvenih jačih strana i slabosti – objašnjavajući da prvo morate da nešto preduzmete i eksperimentišete sa novim stvarima u svom životu. Veoma važna spoljašnja perspektiva koju stičete kroz eksperimentisanje i direktna iskustva koje doživljavate – a koju Ibara naziva „izvidom” – pruža vam nove, ključne informacije o tome kakva vrsta posla je vama važna, u šta da ulažete sopstveno vreme, zašto i kakvi odnosi su zaista važni, i na kraju – ko je ta osoba koja želite da postanete.

Obnovljena, sa novim primerima i trikovima za samoprocenu, ova knjiga vam pruža alatke koje su vam potrebne da počnete da se ponašate kao vođa, i lansirate svoju karijeru na neke više nivoe.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Liderstvo , Poslovni uspeh , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Finesa:iLearn; 2024; latinica; 21 cm; 224 str.; 978-86-80666-40-2;