knjizara.com
Priče iz škole Henri Big - Najbolje drugarice zauvek

Lisa Vilijamson (autor)

Priče iz škole Henri Big - Najbolje drugarice zauvek
679 din
Stara cena: 799 din
U korpu

Dobro došli u školu Henri Big!
Lola i Ivi su najbolje drugarice od kada su bile bebe. Kada otkriju da više nisu u istom razredu, za Lolu je to prava katastrofa! Prinuđena je da sedi u školskoj klupi sa Danijelom, najdosadnijim dečakom na planeti! A najgore od svega, Ivi je vrlo brzo stekla novu drugaricu, nadmenu Klio, koja želi Ivi samo za sebe.
Ipak, Lola neće tek tako prepustiti svoju najbolju drugaricu, makar ne bez borbe!
Neki

ljudi mi ne veruju kada im kažem da smo Ivi Peng i ja najbolje drugarice oduvek, ali to je skroz tačno – kunem se u obe svoje mačke…
Kad smo bile male, pretvarale smo se da smo sestre, ali nisam sigurna da nam je iko ikada zapravo poverovao. Ivi i ja možda uopšte ne ličimo, ali smo iste na neke druge načine – na one bitne načine. Završavamo rečenice jedna drugoj i smejemo se istim stvarima, i ponekad, pošaljemo jedna drugoj poruku u istom trenutku. Naše mame kažu da smo nerazdvojne.
Pred vama je priča o prijateljstvu, prihvatanju, o brojnim usponima i padovima sa kojima se mladi susreću tokom odrastanja. Uz svu dramu u školi, Lolu su snašle i brojne neprilike kod kuće – razvod roditelja, brat koji je stalno nervira, mama joj saopštava da će prodati kuću u kojoj je Lola odrstala, a tata prima misteriozne pozive. Odjednom se sve menja u životu ove male devojčice. Čak i prijateljstvo na koje se oslanjala celog života polako počinje da se urušava.
Zaronite u stranice ovog uzbudljivog romana i otkrijte da li će Lola uspeti da sačuva svoje prijateljstvo!
Ovu priču prožetu toplinom i humorom dodatno upotpunjuju zanimljive i šašave ilustracije Džes Bredli, višestruko nagrađivane ilustratorke.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Romani i priče za decu

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2024; Broširani povez; ćirilica; 20 cm; 248 str.; 978-86-10-05334-0;