knjizara.com
Vodič za buntovnice
Probisveti 3

Eva Li (autor)

Vodič za buntovnice
1100 din
U korpu

U završnici trilogije Probisveti jedne od najčitanijih USA Today autorki Eve Li, mladoj dami i njenom bivšem vereniku pružila se još jedna šansa za ljubav kad su se našli zajedno na seoskom imanju kilometrima udaljeni od Londona...

Nakon što je Dominik Kilburn ostavio ledi Vilu Rensom pred oltarom, ona se zaklela da nikada neće pokazati koliko je povređena. Nakon godinu dana u inostranstvu, Vila želi da nastavi sa svojim životom i prihvata poziv na kućnu zabavu. Čvrsto je odlučila da iza sebe ostavi poniženje koje je preživela, kao i goruću želju koju i dalje oseća prema tom čoveku koji ju je napustio.

Kad su mračne

tajne iz njegove prošlosti isplivale na površinu tik pred venčanje s Vilom, Dom je shvatio da je ne zaslužuje, pa je pobegao. Ali u njemu i dalje gori čežnja za jedinom ženom koja je ukrala njegovo srce. Da bi pobegao od uspomena na sve ono što je izgubio, Dom odlazi na imanje svog prijatelja na udaljenom škotskom ostrvu. Ali među zvanicama se nalazi i žena koja mu proganja misli i nagoni ga na želje za koje on dobro zna da su nemoguće.

Uvidevši da su im prijatelji i porodica smestili, Vila i Dom se svim silama trude da odole plamenoj privlačnosti. Uskoro se gubi jasna razlika između ljubavi i mržnje, a ta privlačnost dovodi do eksplozije. Međutim, Domova prošlost i dalje vreba na ivici njihove ponovo probuđene strasti, dok se Vila plaši da će opet biti povređena. Mogu li ovo dvoje napaćenih ljubavnika da pronađu sreću, ili će sve još jednom da se sruši?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Mladinska knjiga; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 262 str.; 978-86-7928-472-3;