knjizara.com
Event Management
upravljanje događanjima u turizmu, kulturi, biznisu i sportu

Brenda R. Karlos, Lin Van der Vagen (autor)

Event Management
1500 din
U korpu

Ova knjiga je namenjena svakome koga zanima rastuća delatnost upravljanja događanjima – event management-a. Upravljanje događanjima se veoma razlikuje od uobičajenog poslovnog upravljanja. Većina menadžera može sebi da dozvoli greške i da na njima uči. Uspešni organizatori događanja shvataju da su za planiranje ovih skupih i često jedinstvenih događanja potrebna posebna umeća.
Poslovni projekti i razvoj novih proizvoda sada kulminiraju događanjima, a njima se smatraju i poslovni sastanci na visokom nivou, seminari, konferencije i izložbe. Naravno, svake go

dine se održavaju i hiljade festivala i još veći broj venčanja, zabava, proslava i sportskih događanja, za čiju organizaciju su potrebni stručnjaci.
Ova knjiga će vas naučiti kako dizajnirati, planirati, pozicionirati i održati događanje. Naučićete kako upravljati zaposlenima i problemima koji su povezani s njima, i kako postići bezbednost svih uključenih lica. Takođe ćete saznati sve što je potrebno da znate o zakonskim odredbama, upravljanju rizikom, finansijskoj kontroli i kako oceniti uspeh događanja koja ste organizovali.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Menadžment događaja
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: iLearn; 2023; Broširani povez; latinica; 23 cm; 310 str.; 978-86-80666-19-8;