knjizara.com
Planeta talenata

Aleksandar Ignjatović Pertini (autor)

Planeta talenata
1274 din
Stara cena: 1499 din
U korpu

Obrazovanje budućih lidera kroz igru
OTKLJUČAJ SVOJ TALENAT – POSTANI LIDER
Planeta talenata je knjiga koja motiviše i ohrabruje u potrazi za sopstvenim talentom. Na putu do liderskih pozicija svako od nas se susreće sa brojnim dilemama, izazovima, nesigurnošću i pitanjima, a ova knjiga će vam pomoći da se usmerite, organizujete, motivišete i ohrabrite u koracima do uspeha.
U knjizi ćete pronaći inspirativne priče koje prate različite junake dok otkrivaju svoju darovitost. Svaka priča nosi poruku koja čitaocima pruža uvid u suštinu talenta, kao i u brojne načine na koje se talenti mogu razviti i negovati. Kroz teoriju i prak

su, knjiga vas vodi kroz igre i aktivnosti koje omogućavaju svakome da prepozna svoju jedinstvenost i svoje sposobnosti, i da ih dalje razvija.
Ovaj izuzetni vodič namenjen je svima koji žele da otkriju svoj talenat ili da pomognu u njegovom otkrivanju kod drugih, bilo da su u pitanju sportisti, umetnici, vaspitači, studenti, mladi preduzetnici ili drugi koji teže ličnom i profesionalnom razvoju. Takođe, knjiga je dobar vodič i roditeljima jer im daje brojne primere kako da otkriju talente svoje dece kroz igru i kako da im pospeše razvoj.
Osim motivišućih priča, u knjizi se razvijaju i modeli i metode koji podržavaju razvoj empatije, socijalne inteligencije i pripremu dece da postanu lideri u digitalnom dobu.
Planeta talenata dolazi nam iz pera dr Aleksandra Ignjatovića Pertinija, internacionalnog lidera i kreatora inovativnih edukativnih programa, sertifikovanog na Harvardu, koji poručuje da svako na planeti poseduje talenat i poziva nas da ga otkrijemo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Liderstvo , Igre
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Laguna; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 336 str.; 978-86-521-5403-6;