knjizara.com
Komi ne ume da komunicira 1

Tomohito Oda (autor)

Komi ne ume da komunicira 1
466 din
Stara cena: 549 din
U korpu

Srednjoškolka Šoko Komi ima poteškoće u komunikaciji, što joj prilično otežava da ostvari najvažniji san – da ima mnogo prijatelja. Njen problem sa komunikacijom mnogi u školi doživljavaju kao nadmenost i rezervisanost, ali ne i Tadano, koji rešava da se oslobodi sopstvenih strahova i pomogne Komi da stekne 100 prijatelja.

Hitohito Tadano je stidljiv i povučen momak kome se život menja kada u jednom trenutku ostane nasamo u učionici sa nedodirljivom Komi i uvidi da je imao pogrešnu predstavu o njoj. U stvari, Komi je izuzetna devojka, i to na vrlo neobičan način! S tim saznanjem Tadano odlučuje da joj pomogne da pronađe 100 prijatelja.

Put do 100 pr

ijatelja počinje jednim razgovorom.

„Komi ne ume da komunicira kao naslov funkcioniše savršeno i nimalo ne laže – Komi-ćan zaista ne ume da komunicira sa vršnjacima, uprkos svim svojim snagama. Komi ume da komunicira sa čitaocima, da premosti jaz između generacija koje se prepoznaju i onih koje se sećaju. Odnosi između tinejdžera u osetljivom periodu i sirove emocije koje osećaju (ali i priznaju) savršeno su prikazani u ovom hibridu šonena i šođoa!“
– Aleksandar Nešić, strip-kritičar i urednik manga serijala Laku noć, Punpune

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Manga
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Laguna; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 189 str.; 978-86-521-5229-2;