knjizara.com
Komi ne ume da komunicira 5

Tomohito Oda (autor)

Komi ne ume da komunicira 5
466 din
Stara cena: 549 din
U korpu

Srednjoškolka Šoko Komi ima poteškoće u komunikaciji, što joj prilično otežava da ostvari najvažniji san – da ima mnogo prijatelja. Njen problem sa komunikacijom mnogi u školi doživljavaju kao nadmenost i rezervisanost, ali ne i Tadano, koji rešava da se oslobodi sopstvenih strahova i pomogne Komi da stekne 100 prijatelja.
Komina potraga za prijateljima upravo je naišla na prvu ozbiljnu prepreku – zelenooko čudovište! Tadano i Onemina se mnogo druže u poslednje vreme, a Komi ne zna kako da se nosi sa iznenadnim napadima ljubomore. Ona ne razume šta je krenulo naopako, pa odlučuje da ih špijunira. Da li će njeni postup

ci ugroziti plan o sticanju 100 prijatelja i, što je najvažnije, da li će Tadano promeniti mišljenje o njoj?
Komi se izlaže uzbudljivim i izazovnim situacijama, a broj prijatelja sigurno i polako raste.
„Komi ne ume da komunicira“ kao naslov funkcioniše savršeno i nimalo ne laže – Komi-ćan zaista ne ume da komunicira sa vršnjacima, uprkos svim svojim snagama. Komi ume da komunicira sa čitaocima, da premosti jaz između generacija koje se prepoznaju i onih koje se sećaju. Odnosi između tinejdžera u osetljivom periodu i sirove emocije koje osećaju (ali i priznaju) savršeno su prikazani u ovom hibridu šonena i šođoa!
Aleksandar Nešić, strip-kritičar i urednik manga serijala „Laku noć, Punpune“

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Manga
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Laguna; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 192 str.; 978-86-521-5336-7;