knjizara.com
Ljubavna teorija

Ali Hejzelvud (autor)

Ljubavna teorija
959 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Ne postoji univerzum u kome ću te pustiti da odeš.
Teorijsku fizičarku Elsi Hanavej konačno su sustigle posledice vođenja dvostrukog života. Svakodnevno radi kao profesor honorarac, muči se dok ocenjuje laboratorijske vežbe i predaje termodinamiku, u nadi da će dobiti stalno zaposlenje. Međutim, ima dana kada Elsi dopunjava svoje više nego skromne prihode pružajuci usluge lažne devojke, pri čemu koristi svoje vešto izbrušeno umeće udovoljavanja ljudima kako bi se pretvorila u onu verziju sebe koju klijent želi.
Iskreno, simpatičan je to poslić – sve dok njen pažljivo izgrađeni univerzum ne počne da se urušava. Jer Džek Smit, uznemiruju

će privlačan i arogantan stariji brat njenog omiljenog klijenta, zapravo je hladnokrvni eksperimentalni fizičar koji je uništio karijeru njenog mentora i trajno potkopao ugled teoretičara.
A sada je taj isti Džek član komisije za zapošljavanje na MIT-u, i preti da ugrozi Elsinu šansu da dobije posao o kome je oduvek sanjala.
Elsi je spremna za rat i svaku vrstu akademske sabotaže, ali... ti dugi, prodorni pogledi... To što, kad je s njim, ne mora da bude neko drugi nego baš ono što jeste.
Hoce li je privlačna sila jednog eksperimentaliste dovesti u iskušenje da svoje brižno čuvane teorije o ljubavi konačno primeni i u praksi?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 400 str.; 9788661522871;