knjizara.com
Sun Cuovo umeće ratovanja za žene

Ketrin Huang, A. D. Rozenberg (autor)

Sun Cuovo umeće ratovanja za žene
677 din
Stara cena: 880 din
U korpu

Sun Cuov klasični traktat Umeće ratovanja uticao je na mnoge generacije – muškaraca – na bojnom polju, radnom mestu i u svakodnevnom životu. Za njim stiže ovaj vodič u vidu „borbenog plana” posebno namenjenog ženama, u trenutku u kojem se redefiniše njihova pozicija i uloga u društvu i poslovnom svetu.
Sun Cuovo umeće ratovanja za žene pomaže ženama da pronađu put do uspeha putem strategija i pristupa istaknutih u drevnom kineskom tekstu. Koautorka Ketrin Huang, osnivač i predsednica multimilionske korporacije, lično je primenila ove strategije u oblasti poslovanja kojom dominiraju muškarci.
Sun Cuove isprobane strategije vode nas do sigurne pobede. U tom smislu, neophodno

je:
• Prepoznati sopstvene kvalitete i slabe tačke
• Pretvoriti nedostatke u prednosti
• Razmišljati van okvira
• Verovati u sebe i vizualizovati uspeh
Sve su jači i popularniji pokreti za osnaživanje žena, poput „Ženskog marša” i „MeToo”, pomenutih u novom uvodu. Knjiga je smeštena u drugačiji kontekst u odnosu na navedene pokrete, ali je odličan oslonac čitateljkama pri postavljanju ciljeva i njihovom ostvarivanju.
Pomoću njegovih dokazanih metoda, Sun Cuovo umeće ratovanja za žene pomaže ženama da otključaju unutrašnji potencijal, probude skrivenu snagu i dostignu profesionalno i lično ispunjenje.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha , Žene
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2. izdanje, 2024; Broširani povez; latinica; 23 cm; 178 str.; 978-86-6152-193-5;