knjizara.com
Zmajev uzlet: ilustrovana istorija dinastije Targarjena. Tom 1

Džordž R. R. Martin, Elio M. Mlađi Garsija, Linda Antonson (autor)

Zmajev uzlet: ilustrovana istorija dinastije Targarjena. Tom 1
2464 din
Stara cena: 2899 din
U korpu

Ilustrovana istorija dinastije Targarjena

U doba kada su vladali zmajevi...

Ova raskošna istorija koja sadrži više od 150 novih ilustracija u boji zadivljujući je uvod u kuću Targarjena, ikoničke porodice koja se nalazi u srcu popularnih HBO serija Igra prestola i Kuća zmaja.

Stotinama godina Targarjeni su sedeli na Gvozdenom prestolu Vesterosa, dok su njihovi zmajevi vladali nebom. Pripovest o jedinoj porodici koja je preživela Propast Valirije jeste priča o komplikovanim političkim igrama, savezima i izdajama, o delima plemenitim i kukavičkim. Pripovedanje započeto u epskoj Vatri i krvi Džordža R. R. Martina u Zma

jevom uzletu vodi hroniku nastanka i uspona moći Targarjena u Vesterosu od Egonovog Osvajanja pa do kraja namesničke vladavine u ime Egona III Zmajoguba.

Oživljeni novim ilustracijama u ovom luksuznom izdanju pred nas stupaju Targarjeni i njihovi zmajevi. Ovo je obavezna literatura o najmoćnijoj porodici Sedam kraljevstava, kako za čitaoce koji su već dobro upoznati sa nasleđem Vesterosa, tako i za one koji su se s Targarjenima prvi put sreli gledajući Kuću zmaja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Epska fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2024; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 351 str.; 978-86-521-5330-5;