knjizara.com
Digitalne komunikacije: upravljanje, marketinške strategije i praktični primeri

Miloš Stojanović, Tamara Vučenović (autor)

Digitalne komunikacije: upravljanje, marketinške strategije i praktični primeri
1272 din
Stara cena: 1430 din
U korpu

Pred budućim čitaocima je jedan sveobuhvatan, savremen i praktičan pristup digitalnim komunikacijama, suštinski važnim za savremeno poslovanje. Imajući u vidu visok naučni kvalitet, izuzetan istraživački doprinos proučavanjima digitalnih komunikacija i savremenih korisnika, zaista mi predstavlja čast što mogu da preporučim ovu knjigu studentima, istraživačima i čitaocima zainteresovanim za razumevanje digitalnih komunikacija i marketinga.
Prof. dr Milica Slijepčević

Knjiga obuhvata teorijski i praktični aspekt digitalne komunikacije, marketing sadržaja, iskustveni marketing, emotivni marketing, socijalni marketing, medijske komunikacije. Sigurnim rečima, kn

jiga vodi čitaoce kroz digitalne komunikacije, stilove komunikacije, sadržaje, kampanje, slogane, rečenice, portale, profile, imejl-komunikacije, podkast razgovore, kreativne sadržaje u oblasti poslovanja, edukacije, zdravstva, slobodnog vremena.
Prof. dr Radmila Janičić

Oblast digitalnih marketing komunikacija je izuzetno podložna promenama, što je i veoma čest razlog zašto se mnogi autori ne upuštaju u pisanje knjiga čiji podaci zahtevaju česte revizije. I zato ova monografija predstavlja riznicu znanja oblasti iz digitalnih marketing komunikacija. Verovatno je prva publikacija ove vrste u Srbiji koja je uspela da isprati turbulentne poslovne odluke Elona Maska i Twitter nazove društvenom mrežom X. Različite teme iz oblasti digitalnih marketing komunikacija organizovane su logično, tako da čitaoce vode od osnova, ka konkretnijim i kompleksnijim temama.
Prof. dr Danijela Lalić

U današnjem poslovnom svetu, gde se informacije šire munjevitom brzinom, i gde su digitalni kanali postali primarna veza između brendova i publike, monografija Digitalne komunikacije. Upravljanje, marketinške strategije i praktični primeri ističe se kao dubinsko ispitivanje ovog kritičnog aspekta savremenog biznisa. Nivo znanja koji se može steći čitanjem monografije, novi pristup ovom pitanju i revnosna posvec´enost potpunom razumevanju digitalnih marketinških komunikacija čine ga važnim doprinosom nauci.
Prof. dr Marina Đorđević

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Marketing strategija , Digitalni marketing
Ostali naslovi iz oblasti: Marketing

Izdavač: Akademska knjiga; 2024; Broširani povez; latinica; 25 cm; 348 str.; 978-86-6263-496-2;