knjizara.com
Manipulacija : pobedite crnu psihologiju i izgradite samopouzdanje

Bojan Mihajlović (autor)

Manipulacija : pobedite crnu psihologiju i izgradite samopouzdanje
1499 din
U korpu

Manipulacija je sveobuhvatan vodič koji otkriva dubine ljudske manipulacije, osvetljava tamne taktike gasliajtinga, mentalne obmane i prepoznavanja prevaranata. Ova knjiga će vas provesti kroz suptilne nijanse ljudskog ponašanja, pružajući vam ključne alate za dekodiranje govora tela, političke manipulacije i medijskih trikova.
Kroz niz praktičnih saveta, Manipulacija vam pomaže da unapredite vaše komunikacione veštine i razvijete dublje razumevanje crne psihologije. Bilo da se suočavate sa izazovima u poslovnom, emotivnom ili svakodnevnom životu, ova knjiga će vam pomoći da prepoznate manipulaciju i oduprete se njenom uticaju.
Otkrijte st

rategije manipulacije koje su korišćene kroz istoriju i saznajte kako da prepoznate različite tipove ličnosti i njihovo manipulativno ponašanje. Bez obzira da li ste vođa tima koji se bori sa teškim kolegama, ili tražite načine da bolje razumete sebe i svoje interakcije sa drugima, Manipulacija je ključni vodič za navigaciju kroz kompleksnu mrežu ljudske psihologije i interakcija.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Komunikacija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: iLearn; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 257 str.; 978-86-80666-37-2;