knjizara.com
Nestanak Eni Torn

Si Džej Tjudor (autor)

Nestanak Eni Torn
849 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Autorka bestseler trilera Čiča Gliša.
„Doslovno svaka stranica nagrađuje vas s mnogo jeze.“ Daily Mail
Uzbudljiv drugi roman autorke romana Čiča Gliša, o profesoru s tajnim planom koji se vraća u školu koju je nekada pohađao da izravna račune samo da bi otkrio tajnu mračniju nego što je mogao zamisliti.
Džo nikada nije želeo da se vrati u Arnhil. Posle događaja zbog kojih je raskrstio sa starom ekipom – izdaje, samoubistva, ubistva – i nakon svega što se desilo pošto mu je sestra nestala, poslednje što je želeo jeste da se vrati u svoje rodno mesto. Ali Džo nema izbora. Jer sudeći po onome što je u

činjeno jadnom malom Benu Mortonu, ono što se pre mnogo godina dogodilo Džoovoj sestri ponovo se dešava. A samo Džo zna ko je pravi krivac.
Dobiti posao u nekadašnjoj školi pomoći laži i prevara prilično je lako. Teže je suočiti se sa nekadašnjim prijateljima koji se nisu obradovali njegovom povratku i izbegavati neprijatelje koje je stvorio. Ali najteže je vratiti se u onaj napušteni rudnik gde je sve pošlo naopako i gde mu se život zauvek promenio, i konačno se suočiti sa šokantnom, užasnom istinom o Arnhilu, njegovoj sestri i sebi. Jer za Džoa najgori trenutak u životu nije dan kad mu je sestra nestala –to je bio dan kad se vratila.
Briljantno gradeći likove i radnju kao i u romanu Čiča Gliša, Si Džej Tjudor je ponovo napisala izvanredan, neverovatno napet triler pun mračnih misterija i neočekivanih obrta koji će zadovoljiti i najokorelije ljubitelje krimića.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2019; Broširani povez; latinica; 20 cm; 344 str.; 978-86-521-3643-8;