knjizara.com
Povratak u mir

Siniša Ubović (autor)

Povratak u mir
764 din
Stara cena: 899 din
U korpu

Vodič za prevazilaženje strahova i blokada.

Svako od nas poseduje u sebi lek za stresne situacije, strahove i osećanje bespomoćnosti. Svi mi nosimo u sebi zrno spokoja iz kog može da nikne moćno stablo unutrašnjeg mira koje nam je svima neophodno. Danas više nego pre. Zato je važno da prepoznamo taj potencijal u sebi, da razumemo mehanizme kojim ga pokrećemo, a onda i održavamo na duže staze.

Siniša Ubović je u svojoj novoj knjizi sakupio raznolika iskustva i slio ih u podsticajan vodič koji će vam na praktičan način pomoći da prevaziđete osećaj uznemirenosti, straha i upitanosti pred galopirajućim promenama. Unutrašnji mir se ne

dešava spolja, i ne vredi čekati da se on desi sam od sebe. Zato je neophodno naučiti kako da ga osvojimo i zadržimo unutar sebe, pa tek onda počnemo da ga prenosimo i na svoju okolinu i utičemo na druge svojim pozitivnim primerom.

Ovaj izvanredni vodič koji postavlja suštinska pitanja biće vaš dragocen savetnik, prijatelj i učitelj na putu promene na koji nas je Siniša Ubović poveo pre više od deset godina. Od tada pa do danas podario nam je nekoliko naslova – Put promene, Moja baba zen budista, 100% JA i Jači od bola – koji su pomogli hiljadama ljudi da pronađu svoj put isceljenja i životnog ispunjenja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Laguna; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 157 str.; 978-86-521-5278-0;